Het creëren van doordachte
on- en offline ontwerpen met

Grafisch design

HET VERNIEUWEN VAN UW

Bedrijfsidentiteit

MeulenDesign staat klaar om uw bedrijf een frisse visuele uitstraling te geven. Wij helpen u graag met onze brede kennis, uw bedrijf op de meest creatieve mogelijke manier onder ogen te brengen bij uw doelgroep.


Denk hierbij aan bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl, logo of visitekaartje. Maar ook het ontwerpen van raambestickering, verpakkingen of merchandise. Met onze professionele programma’s maken we uw wens op de best mogelijke manier werkelijkheid. Niets is voor ons te gek!

Wij willen graag uw idee omzetten tot een echt uniek en opvallend ontwerp. Benieuwd wat wij nou allemaal kunnen betekenen voor u om uw bedrijf echt te laten opvallen? Bekijk dan onze pagina Promo & Drukwerk voor alle opties.

MeulenDesign - Webdesign - Grafische design

Populaire aanvragen van visuele uitingen

Huisstijl

Een nieuwe uitstraling voor uw bedrijfsimago met tijdloos design doormiddel van kleur, typografie en illustraties die passen bij uw doelgroep.

Hierbij zijn verschillende pakketten beschikbaar. Zo kunt u uw huisstijl zo ver mogelijk uitbreiden als u wilt.

Logo

Heeft u graag een logo dat bestaat uit een zuiver grafisch symbool, of uit tekst die op een onderscheidende manier is opgemaakt, of een combinatie hiervan?

Wij creëren een doordacht logo waarbij uw bedrijf gelijk herkend wordt. Het logo zegt uw bedrijfskernwaardes en zorgt ervoor dat mensen het onthouden.

Visitekaart

Uw gegevens op een kaartje dat precies past bij u en uw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat dit kaartje de eerste indruk van uw bedrijf versterkt doormiddel van een tijdloos design.

Ons doel is een opvallend visitekaartje die niet weggegooid wordt.

DAT IS NIET ALLES

Heeft u vraag naar een
andere soort grafisch design?

Werk

Diensten

Over ons

Contact